Warzywa zmniejszają szkodliwy wpływ dymu z grilla

Nadchodzące lato sprzyja spędzaniu czasu na świeżym powietrzu, a dla wielu Polaków oznacza również grillowanie w ogrodzie. Aby był to nie tylko miły, ale i zdrowy sposób spędzania wolnego czasu należy pamiętać o używaniu akcesoriów neutralizujących szkodliwe działanie dymu z paleniska. Tradycyjną karkówkę warto natomiast zastąpić chudym mięsem i dużą ilością warzyw. Warzywa i owoce […]

Źródło: Warzywa zmniejszają szkodliwy wpływ dymu z grilla


Podobne wiadomosci:

  • MOKRADŁA ZMNIEJSZAJĄ RYZYKO KATASTROF NATURALNYCH
  • Wpływ nowej technologii na środowisko – Gazprom
  • Wpływ diety na zdrowie psychiczne
  • Skomentuj:

    You must be logged in to post a comment.

    skanowanie Lublin kopiowanie plakaty lublin kopiarki warszawa kopiarki warszawa