Centrum Prawa Żywnościowego w europejskim projekcie Global Food Law and Quality

W dniu 12 lutego br. na Uniwersytecie w Viterbo (Włochy) dr Agnieszka Szymecka-Wesołowska poprowadzi wykład na temat zmian w zakresie znakowania środków spożywczych. Wykład odbywa się w ramach dwutygodniowej zimowej szkoły prawa żywnościowego finansowanej ze środków unijnych w ramach programu IP Erasmus. Partnerami w projekcie jest kilka krajowych i europejskich uniwersytetów, w tym Uniwersytet Warszawski, Akademia Leona Koźmińskiego w Warszawie oraz Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu.

Źródło: Centrum Prawa Żywnościowego w europejskim projekcie Global Food Law and Quality


Podobne wiadomosci:

  • Centrum Prawa Żywnościowego przyjęte do Klastra Nutribiomed
  • Wykład eksperta Centrum Prawa Żywnościowego dla radców prawnych w Okręgowej Izbie Radców Prawnych
  • Wykład eksperta Centrum Prawa Żywnościowego dla radców prawnych w Okręgowej Izbie Radców Prawnych
  • Skomentuj:

    You must be logged in to post a comment.

    skanowanie Lublin kopiowanie kserokopiarki serwis kopiarek convert Warszawa naprawa ksero Warszawa skanowanie kolor lublin wydruki lublin wielki format skan