Miód w proszku
INSTANT
MIÓD W PROSZKU
„produkt uzyskany metodą rozpyłową miodu pszczelego (minimum 50%) z udziałem maltodekstryny”
Przeniesiemy na Nabywcę prawo do uzyskania patentu zastrzeżonego w Urzędzie Patentowym RP Nr P341878 na projekt wynalazczy pt. ”Miód sproszkowany”, lub zapraszamy do współpracy wg niżej wymienionej informacji.
Zalety:
- łatwy w przechowywaniu, dozowaniu, mieszaniu i transporcie,
- wysoka jakość i wartość odżywcza,
- nadaje się do zastosowania m. in. w przemyśle spożywczym, zielarskim i farmaceutycznym,
- znak normy ZN- 01/ WJS- 01,
- posiada atest Wojewódzkiej Stacji Sanitarno – Epidemiologicznej,
- wysoka ocena Zakładu Badawczego Przemysłu Piekarskiego Sp. z o. o. w Bydgoszczy (rzeczoznawcy dr hab. inż. K. Sadkiewicza, em. prof ATR).
Źródło: Miód w proszku