EFSA opublikowała raport w sprawie akryloamidu

Europejski Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności opublikował swój doroczny raport o zmianie poziomu akryloamidu w produktach żywnościowych w 25 krajach europejskich. Akryloamid jest niebezpieczną substancją chemiczną wytwarzaną podczas procesu przetwarzania żywności. Sprawozdanie obejmuje okres 2007-201o.

Treść sprawozdania dostępna jest tutaj.

Źródło: EFSA opublikowała raport w sprawie akryloamidu


Podobne wiadomosci:

  • EFSA opublikowała raport w sprawie pszczół
  • Raport EFSA dot. napojów energetyzujących
  • EFSA opublikowała opinię dotyczącą kukurydzy modyfikowanej genetycznie
  • Skomentuj:

    You must be logged in to post a comment.

    skanowanie Lublin kopiowanie skanowanie dokumentacji lublin skanowanie kolor lublin skanowanie lublin wielki format skan projekty powykonawcze dokumentacja powykonawcza skanowanie do pliku wielki format