Jak jeść eko i slow? Dowiesz się w weekend

W poznańskiej Galerii Malta po raz kolejny będzie można kupić m.in.: sery podpuszczkowe z Wiżajn sporządzone według tradycyjnych receptur oraz wyjątkowe sery smażone, regionalne produkty z Suwalszczyzny – sękacze, przetwory owocowe i kwas chlebowy, przetwory z ekologicznych warzyw, tradycyjne miody wielkopolskie, andruty kaliskie oraz oleje tłoczone na zimno, kasze i przyprawy.

Wśród ekologicznych produktów znajdą się także takie przysmaki, jak tradycyjny francuski nugat czy regionalne piwa z Polski, Niemiec i Czech. Wszystkie te produkty nabyć będzie można od godz. 10 do 22 w piątek i sobotę (18 i 19 maja) oraz od godz. 10 do 20 w niedzielę (20 maja).



Źródło: Jak jeść eko i slow? Dowiesz się w weekend


Podobne wiadomosci:

  • Slow Toys: Built for Speed
  • Polacy zamieniają fast food na slow food. Furorę robią burgery z wołowiną
  • Pierwsza w Polsce książka o slow joggingu to zarazem poradnik życia w spokojnym rytmie
  • Skomentuj:

    You must be logged in to post a comment.

    skanowanie Lublin drukowanie projekty powykonawcze archiwizacja dokumentacji skanowanie do pliku wielki format drukowanie z internetu skanowanie kolor lublin wydruki lublin wielki format skan