Co piąty Polak robi przetwory przez oszczędność
Przetwory na zimę przygotowuje 50% Polaków. Chcemy mieć pewność, że to, co wkładamy do słoików, jest w pełni naturalne i pozbawione konserwantów. Nasza tradycja robienia weków na zimę wspaniale wpisuje się w coraz modniejszy trend zdrowego odżywiania. Doceniamy również smak domowych marynat i możliwość zaoszczędzenia dzięki nim pieniędzy. Jak wynika z badania Barometr Providenta, warzywa i owoce zamyka w słoikach aż 65% osób żyjących na wsi. „Nic dziwnego – mają one nieograniczony dostęp do świeżych,
Post Co piąty Polak robi przetwory przez oszczędność pojawił się poraz pierwszy w Ekogroup.info – Ekologia | Recykling | Energia Odnawialna | Ochrona Środowiska.
Źródło: Co piąty Polak robi przetwory przez oszczędność