SUSKA W SURÓWCE.

Suskę sechlońską wykorzystać można na wiele sposobów – nie tylko w tradycyjnym wigilijnym kompocie, którego bez tej śliwki, wędzonej w dymie z drewna bukowego, wyobrazić sobie niepodobna. Znakomicie sprawdza się jako dodatek smakowy (aromatyzujący) do pieczonych i duszonych mięsiw wszelakich. Można ją wykorzystać przy sporządzaniu szaszłyków, zawinąć w boczek i zgrillować lub zapiec. Można też oblać czekoladą i cieszyć się wspaniałym deserem. Nasza propozycja to wykorzystanie jej w… surówkach. Wybornie sprawdziła się nam w takiej… konfiguracji suska przywieziona wprost z wędzarni – wilgotna, plastyczna, miękka, o smaku i wewnętrznej konsystencji (pod skórką) bliska powidłu.

Źródło: SUSKA W SURÓWCE.


Podobne wiadomosci:

  • Surowce drożeją. Będą wyższe rachunki za ogrzewanie
  • Ropa i węgiel nie podrożeją
  • „Recykling daje owoce”
  • Skomentuj:

    You must be logged in to post a comment.

    skanowanie Lublin drukowanie tanie ksero lublin tanie ksero lublin szybki druk wysokonakładowy serwis ekspresów do kawy lublin cyfrowe kserokopiarki warszawa kolorowe