SMAK ZAKLĘTY W…SŁOJACH.

 
W lecie, nie tylko w trakcie wakacji i urlopów, gdzie tylko to możliwe powinniśmy jeść surowe, nieprzetworzone produkty, a okres wakacyjny daje nam po temu wiele możliwości. Zadbajmy też o przygotowanie własnych zapasów na zimę. Nic przecież tak wspaniale nie smakuje, jak przetwory sporządzone wg domowych lub sprawdzonych przepisów.
Warzywa i owoce stanowią bardzo ważny element racjonalnego żywienia, a spożywanie odpowiedniej ich ilości chroni m. in. przed rozwojem chorób układu krążenia.
Przedstawiamy niezawodne porady i przepisy jak przetwarzać sezonowe warzywa.

Źródło: SMAK ZAKLĘTY W…SŁOJACH.


Podobne wiadomosci:

  • Staropolskie miody pitne – królewski smak tradycji
  • ŚWIĘTOMARCIŃSKI POZNAŃ.
  • GOŁĄBKI KARGULI I PAWLAKÓW.
  • Skomentuj:

    You must be logged in to post a comment.

    skanowanie Lublin kopiowanie cyfrowe kserokopiarki warszawa kolorowe wielki format w lublinie skanowanie lublin skanowanie dokumentów lublin kserokopiarki warszawa